Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges a szex úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges a szex úgy, hogy a lány van felül, de nem lovagol hanem ráfekszik a fiúra és úgy mozog?

Figyelt kérdés

2022. okt. 15. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagyok szűz, de túl tapasztalt sem. 4 lánnyal voltam 5 pózt próbáltam életemben, de úgy, hogy egyenes lábakkal fekszik hason a csaj, miközben a fiú hanyatt fekszik, szerintem nem nagyon lehet szexeln.
2022. okt. 15. 17:53
 12/15 A kérdező kommentje:
És ha térdel a csaj és úgy fekszik rád?
2022. okt. 15. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Én konkrétan így vesztettem el a szüzességem.

Addig játszadozott a mozgásával előre-hátra, miközben rajtam fekve csókolóztunk, amíg valahogy be nem igazgatta magának a farkamhoz való hozzáérés nélkül a puncijába a farkam.

Már fogalmam sincs, hogy a kezeivel éppen mit csinált, vagy hol voltak, ez már vagy 15 éve volt.

2022. okt. 15. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nehezedik rá a férfira és a férfinak van elég hely a mozgásra akkor simán. De amúgy emberfüggő szerintem. Én pl.nem tudok lovagolni, mert egyszerűen béna vagyok hozzá😂
2022. okt. 15. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha lent vannak a térdek, akkor lehet. Egyik kedvenc pózom lányként, ilyenkor csak én mozgok.
2022. okt. 15. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!