Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha a fiu jobban szereti es nagyobbat tud elvezni ha szopjak mint ha dugna akkor titeket nem is erdeklne a fiu vagy benne lennetek h inkabb tobbet szoptok?
Figyelt kérdés
Ettol fuggetlen heti 4 szex lenne
De csak a szopas jobb nekem
Fiuk ti hogy vagytok ezzel?
Legyszi kort es nemet irjatok
2022. okt. 15. 14:22
1/15 anonim válasza:
"Ettol fuggetlen heti 4 szex lenne"
Számolod, és ha már kedden megvan a 4, akkor nem is lesz több a héten?! Lefogadom nem volt még komoly kapcsolatod.
L
4/15 A kérdező kommentje:
#1 es
Volt kapcsolatom mar
Heti negy szex
De szex elott ugy a legjobb ha leszopnak elelvezek es utana szex
1 ora mulva
Egy nap eltudok elvezni 3szor is ugy h jol esik
2 szer leszopnak egy szex akar vagy tobb
2022. okt. 15. 14:37
5/15 cseppszi válasza:
egy kapcsolatban, ahol valódi érzelmek vannak - ott nem matekoznak, hanem örömet okoznak egymásnak . . .
6/15 anonim válasza:
Igaz, én nem lánynak tartom magam, hanem nőnek, de nekem nem lenne bajom vele, ha ő is kielégítene minden alkalommal ugyanúgy.
7/15 anonim válasza:
Magyarul az elvárás az lenne, hogy minden nap le legyél szopa csak úgy, viszonzás nélkül, a szexmentes napokon minimum kétszer?
8/15 anonim válasza:
Imádok szo…….. 🙃 szóval nem jelentene gondot, hogyha többet kellene szo…… 🙂. Persze azért rendezzen le engem is rendesen!
9/15 A kérdező kommentje:
#7es
Nem viszonzas nelkul
2022. okt. 15. 15:02
10/15 anonim válasza:
És tényleg tarthatónak gondolod hosszútávon, hogy ez mindennapos menetrend legyen? Ekkora libidót nem lennék képes összeegyeztetni az életemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!