Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nekem 13-14 centis farkam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem 13-14 centis farkam van akkor nagy az esély arra hogy az a lány akivel ismerkedem volt már nagyobbal?

Figyelt kérdés
Neki 4-5 barátja volt már tuti.
2022. máj. 20. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Nem feltétlenül....ez kb átlagos méretű.
2022. máj. 20. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Egyébként is a vastagság és a keménység számít már 12cm felett (mondjuk a csajok azt mondják, hogy punciba 12cm után már nem kell hosszabb, legyen kemény és vastag, de szopni, fogdosni, jó a nagy).
2022. máj. 20. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Szeritem igen, eleg nagy ra az esély, hogy volt mar 15 centissel legalabb
2022. máj. 20. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már volt 5 sráccal, akkor kicsi az esélye, hogy pont mindenki átlagosnál kisebb farku volt. Az átlag 14-15 centi úgyhogy szinte biztos, hogy volt már nagyobb farkú sráccal, mint te.
2022. máj. 20. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Hát én 5-6 férfival voltam, és elmondás alapján mindenkinek 16+os volt. Sosem mértem le. De a legkisebb mérettel rendelkező használta a legrosszabbul. Ott már egy pózváltás vagy az óvszer felhúzása is gondot okozott, mert amint nem izgattam már lankadt is. A többieknek is szerintem hasonló volt de ők tudták használni.
2022. máj. 20. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Lehet igen, lehet nem, számít valamit? Az számít csak hogy te ki tudod-e elégíteni vagy sem, szeret-e vagy sem. Túl nagy feneket kerítesz a méretnek, NEM ezt jegyzik meg a nők a partnerükből hanem hogy jó volt-e az együttlét.
2022. máj. 20. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!