Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik a normális lányok mostanában Budapesten?
Kitty
Nem mai csirke, van szerintem 50+ is de ő tényleg az a fajta aki szereti is a szexet. (vagy jól adja elő ezt ez lényegtelen) és bevállalós is
#2.
Melyik Kitty? A Kitty69?
Mert neki szerintem a 69 a nevében nem a születési dátuma… Talán 50+ azért még nincs.
Igen rá gondoltam
Régi hirdető, biztos nem 40 eleji de nem zavart sose a kora
Amúgy sok normális lány van, főleg azok akik már évek óta rendszeresen hírdetnek… Ők komolyan veszik, hosszútávon is ebből terveznek megélni, nem kell nekik hogy lehúzzák Őket.
Kamilla (24+ éves, 152 cm, V. ker 40X kg, kis vékony) full rendben, maximálisan korrekt… Csak kicsit sok lett az utóbbi időben a retusált kép, jobb lenne a több amatőr fotó.
De amúgy nincs vele semmi gond, mindent csinál amit vállal…
Ha a túlsúlyos lányok is játszanak, akkor Barbie (30+ éves, 95+ kg XIII. kerület, “popóimádó).
Vele az egyetlen nagyobb gond, hogy baromi régiek a képei. De különben mindenben maximálisan korrekt…
Bögyös Bestia Ramóna.
Oké, a 165 cm-hez az a 100kg lehet hogy már a legtöbbeknek túlzás, de baromira jó vele a szex, nagyon bevállalós.
Mira is jó, valamivel idősebb mint Kitty de jó testű
Csak sajna popsi nem játszik nála
#9.
Kösz a tippet, akkor őt is feljegyzem.
Egyébként Kitty vállal rendes méretet popóba, vagy csak kimondottan átlag alattit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!