Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hugával jobb a szex mint a barátnőmmel. Nem tudom mit tegyek. Ha valakinek volt mar ilyen tapasztalata akkor mit tettetek ilyen helyzetben?
En 26 eves fiu, baratnom 23, huga 18.
Nem tudom hogy folytassam-e ezt a titkos viszonyt a hugaval, ami kb 1 honapja tart. Megeri lecserelni? Sokat lelkizunk is viszonylag es nagyon jol megertjuk egymast. De a csalad mit szolna...
Nalatok volt mar ilyen? Hogy sult el a helyzet?
9-es, ez az oldal ilyen, ha nem birod akkor nem kell ellatogatni ide. Itt a kerdesek egy resze azert kerul kiirasra mert nevvel nem vallalna az ember, de anoniman viszont tanacsot ker. A tied minden volt csak tanacs nem, vagyis tok felesleges.
10-es, igen sajnos ennek a legetosege is fennall, teljesen jogos a valaszod.
Igen kaptam valaszt kedves 12-es, de tuti nem toled, ergo felesleges a jelenleted.
Mindenki masnak koszonom szepen!
Szerintem lezarhatjuk a temat.
15-ös szerintem idealis megoldasa lenne a problemanak, kar hogy nem megvalosithato.
Mokas megoldasi javaslat:)
Most a saját véleményem inkább nem írom le...
Ha egy kicsit is fontos nektek a családi béke, zárd le a viszonyt, tartsd titokban és imádkozz, hogy a kiscsaj is így gondolja és ne akarjon bosszúból kitálalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!