Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató orális szex során a szemkontaktus?
Figyelt kérdés
A férfiak szeretik, ha a nő orális szex közben mélyen a szemükbe néz.
Ez fordítva is igaz? Jó az, ha a férfi nyalás közben fölnéz a nő szemébe?
Köszi a válaszokat.
2022. okt. 13. 12:10
1/6 anonim válasza:
Én az elsőre tudok reagálni, én kifejezetten utálom, ha a szemembe néz a nő orál közben,és azonnal le is lankadok.
Szerintem itt is ember függő, hogy kinek mi jön be közben.
34/F
2/6 anonim válasza:
Én nyalás közben is szeretek a barátnőm szemébe nézni. Intimebb lesz tőle az egész.
3/6 anonim válasza:
Mindegy hova néz mert én úgyse a feje búbját bámulom közben.
De amúgy nem tetszene
4/6 anonim válasza:
Engem izgat, ha a szemembe néz orális szex közben a csaj. Többesben is izgat, ha más pasiét szopja és engem néz.
F
5/6 anonim válasza:
Izgalmas tud lenni, de van akit zavar ha közben "bámulják", egyénfüggő. Belenézel a partner szemébe és ha elkapja a tekintetét akkor tudod hogy speciel őt zavarja.
6/6 anonim válasza:
Nekem mindegy, a szopás minőségét nem ez dönti el.
Ha a szemembe néz, de nem tud szopni, az nagyobb baj, mintha rám sem néz, de elküld pár perc alatt, mert jól csinálja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!