Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van olyan aki volt rosszlányokon prostinál úgy hogy mellette van párja? És utána megbánta a dolgot? És ha igen miért? Illetve hogy tudta,megállni hogy a párja észre vegye hogy kellemetlenül érzi magát?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 18:17
11/45 anonim válasza:
Sajnos túl érzelgős vagyok ìgy nem próbáltam akkor amikor kaocsolatom volt csak utàna.. De ha rossz kapcsolatom lenne akkor lehet csinálnám kitudja
12/45 anonim válasza:
Voltam prostinál, és megbántam hogy van párom.
13/45 anonim válasza:
Én is voltam. Sosem bántam meg!
Az a baj inkább hogy kevés a jó rosszlány, én sok rossz tapasztalatot olvastam és hát 1..2 tapasztalok is.
Ez főként a 18..25 év közti korú.
Az érettebb hölgyek normálisak.
De a fiatal lányok mind vagyis 90% bá el vannak ájulva maguktól és finnyasak.
40f
14/45 anonim válasza:
Prosti helyett pillangok vagy örömlányok jó megnevezés ,prosti hátolyosan alpári megnevezés .
Párom mellet voltam rosszlánynál de Abszolut nem bántam meg volt ő is benne van igy 3 asban csináljuk.
Attol még szeretem páromat meg ő us enkemet de kapcsolatba bellefér még ez szinesebé tegyük kapcsolatunkat
15/45 anonim válasza:
#14 Az tuti ! Biztos izgi lehetett
17/45 anonim válasza:
Voltam inkabb azokat kurom seggbe mint az asszonyt . Legalabb nem kell finomkodni mert egy + urites mindig jo
18/45 anonim válasza:
Azt csinálok velük, ami nekem jó. Nem kell finomodni, meg figyelni hogy mi hogy jó. Ez csak rólam szól. Imádom.
19/45 anonim válasza:
Én figyelek rájuk, lehet ez3rt is kedvel mindegyik. Nem úgy tekintek ràjuk mint egy rongyra amibe bele lehet verni
20/45 anonim válasza:
Én sokszor voltam náluk.
De mindig figyelek rájuk.
Ezért szeretnek is meg ha nem is vagyok címlap fiú.
Jól kinyalom őket, aztán mehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!