Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül kivertem a farkam a munkahelyen és meglátta a takarító. Ha elmondja a népeknek, akkor lehet belőle bajom?
1. kiverted a farkad és véletlenül meglátta a takarítónő...
2. Igen ki is rúghatnak miatta
Véletlenül kivertem / véletlenül terhes lettem - micsoda véletlenek vannak az életben 😂
Lehet tőle bajod, a főnöködtől függ.
Én rendszeresen verem a farkam melóban, de soha nem buktam le a
20 év alatt. Ha te sem akarsz lebukni, akkor legyél körültekintőbb.
Egyébként, akár egy szexuális zaklatás per is lehet a dologból,
ha nagyon prűd a takarítónéni.
"Hoppá, hát valahogy elővettem a farkam és elkezdtem rajta húzogatni a bőrt addig, amíg el nem élveztem... ez hogy történhetett meg?!"🤯
Hát, ez aztán baromira életszerű. Ne szépítsd Kérdező: egy alja ösztönlény voltál, nem bírtál a munkahelyeden uralkodni az agytörzsed szülte ösztöneid fölött, tehát akaratosan, tervezetten kiverted magadnak.
Annyira szeretem, amikor valaki szembesül azzal, hogy idiótán viselkedett, és megpróbálja ezt azzal szépíteni (szánalmas eredménytelenséggel), hogy véletlen volt. Meg a francokat! Hülye voltál, ha peched van, következménye lesz.
Tanulság: igenis bírd ki hazáig. Egy kankutyában több tartás van. 🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!