Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki már most full eldöntötte a húszas éveiben, hogy nem kell neki senki még szexuálisan sem?
Amúgy bár én pasi vagyok, ugyanezt tapasztalom több nőismerősöm körében is, akikkel beszélünk ilyen dolgokról.
Megtanulnak jól maszturbálni, és igazából nem érdekli őket többé a férfiakkal való szexualitás, amiben lássuk be, rohadt sok csalódás is van.
Én harmincas férfiként az utóbbi években egyre inkább hasonlókat érzek. Ezért is járok egyre többet prostihoz, akiknek nem kell foglalkozni a kielégítésével. A nők között meg vannak barátaim, akikkel jól elvagyok, nem vágyom már megismerni a lelküket, küzdeni a meghódításukkal, elérni a kielégülésüket.
A szex egy másik személyel az élet egyik fontos része.
Köszönöm. ::))
Nem ugyan az mint az onkielégítés szerintem.
A szex és az együttlét egy lánnyal az maga a menyorszag , bárcsak soha ne érne véget. ::))
Az érintése egyes testrészeknek, orális szex a mit imadok adni, vele beszélgetni vele aludni és ébredni fürödni , reggelit készíteni neki….
Sorolhatnám meg reggelig ….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!