Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáló lányok, jólesik, ha masszírozzák a hasatokat?
Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 20:51
4/15 A kérdező kommentje:
Kifejtenétek bővebben, hogy miért nem és miért igen?
2022. okt. 11. 20:59
5/15 anonim válasza:
Mert eleve fáj a hasam ilyenkor, örülök ha magzatpozba meleg borogatással meg fájdalomcsillapítóval túlélem az első napot. Ha valaki maszirozna, ezzel nsomkodva azt a területet szerintem lerugnam a fejét.
6/15 anonim válasza:
Igen, jól tud esni (persze függhet a technikától), meg a simogatás is jó
7/15 anonim válasza:
nem, amúgy is fáj a hasam, nem hiányzik hogy valaki még nyomkodja is. nagyon max az óvatos simogatás esik jól
8/15 anonim válasza:
Nem, masszírozni nem, ahhoz azért érzékeny a hasam. A simogatás jól esik de amúgy anélkül is túlélem. Fáj, fáj de azért nem vagyok egy hattyú halála típus aki gyógyszert kajál, ágyban fetrengve vinnyog és sajnálja magát. Egy jó kis szex sokkal inkább jót tesz a görcsöknek, amit meg is szoktam kapni:) Nekem legalábbis a legjobb terápia.
9/15 anonim válasza:
Lehet képzetlen vagyok masszázs területén, de tudtommal hasat, hasfalat még mensesen kívül se nagyon szokás masszírozni... olyankor meg pláne nem amikor puffad, kellemetlen görcsös érzésed van.
10/15 anonim válasza:
Nem, csak tedd oda a két kezed, a melege nagyon jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!