Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lepődnétek meg, ha baráti alapon masszíroznátok és az alany megkérne, hogy kézzel legyen boldog vége?
Figyelt kérdés
Nagyon? Vagy kézzel végül is belefér? Mindkét nemhez szól a kérdésem, de írjátok meg, hogy kinek a nemében válaszoltok2022. szept. 6. 07:05
1/12 anonim válasza:
Volt mar ilyenre pelda, boldog vege lett
2/12 anonim válasza:
Ffi vagyok. Ha szimpi hölgy kérné megadnàm neki
3/12 anonim válasza:
Volt ilyen,engem masszíroztak,nyilván nem az első alkalommal. Jó ismerős volt az illető,idegentől eszembe sem jutott volna ilyet kérni
4/12 anonim válasza:
1 és 3#-as ffi vagy nőként ìrtok?
5/12 anonim válasza:
hivatalosan is masszőr vagyok.
És egész biztos, hogy csak olyan nőnél mennék bele ilyenbe akit nagyon régóta ismerek. Minimum 4-5 éve.
És persze ha nincs senkim.
Amúgy a jó híremmel és állásommal játszok.
Vannak olyanok az emberek, hogy akkor is elterjesztik, hogy mit tettél ha az jól is esett nekik....
6/12 anonim válasza:
Én benne lennék, masszőrként is és alanyként is😊
37F
7/12 anonim válasza:
Nekem ezért fizetnek a Happy Finnish venne van az árba
8/12 anonim válasza:
Női masszőr vagy?😊
Sosem voltam még, szívesen kipróbálnám
9/12 anonim válasza:
Ha egy olyan pasit masszíroznék baráti alapon, akivel amúgy már volt szex, nem okozna gondot hogy kiverjem neki nyilván. Ha még nem volt, de mondjuk látom hogy feláll neki és szép farka van, valószínű akkor is. De tovább nem mennék, mert az jó eséllyel a barátság rovására menne.
10/12 anonim válasza:
#5-7: úgy tűnik, nem sikerült értelmezni a kérdést. Nem az a téma, hogy hivatásos masszőrként, akinek fizetnek ezért, vállalsz-e happy finisht. Hanem ha baráti alapon, ismerőst, kedvességből, szívességből masszírozol, akkor belemennél-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!