Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti örülnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örülnétek egy olyan ajándéknak, ha a párotok egy pizzával várna, de középen ki lenne vágva és ott meredezne a pénisze?

Figyelt kérdés
Szeretném ezzel meglepni a csajom
2022. okt. 11. 18:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ketchup mennerá?
2022. okt. 11. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
16%

Nézd, én kétszer kevertem eddig a szexet a kajával. Egyszer a félig merev farkammal kavargattam meg a feleségem tejeskávéját, egyszer meg belevertem a rántottájába, és kérdezgettem, hogy érzi-e a secret ingredientet.

Az első alkalommal leöntött a kávéval, a második alkalommal meg a röhögésem meg idióta utalgatásaim miatt leesett neki, hogy mit eszik, és jól pofán bszott.

Nem mondom, utána dugtunk... de ez szerintem nagyon a partneredtől függ, mert volt olyan is, hogy egy barátnőmet úgy keltettem fel, hogy a homlokát ütögettem a fütykössel. Felébredt durcás arccal, meglátta a farkamat, majd csukott szemmel, kéz nélkül, ösztönösen leszopta, aztán visszaaludt.

2022. okt. 11. 19:13
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Ezt neked kell tudnod, mennyire vevő az ilyen poénokra, de én esélyesnek látok egy komoly sértődést. Általában nem izgulunk a full kreténekre.
2022. okt. 11. 19:36
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
Csak azt mondd meg, hogy szerinted ebben mi lenne a párodnak az AJÁNDÉK?
2022. okt. 11. 19:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ment a zöld. A kolbászos pizza az ajándék.
2022. okt. 11. 21:34
 16/21 A kérdező kommentje:
12-es miért lett lepontozva?
2022. okt. 11. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Te jó ég 😅

Szerintem inkább hanyagold ezt az ötletet, reálisan nézve nagyon kevés esély van arra hogy a párod értékelni fogja ezt a gesztust. Kicsit emlékeztet arra a klisére amikor a hapsi kivágja a popcornos doboz alját a moziban 😂

2022. okt. 12. 00:26
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Marhára nem. Mi értelme tönkretenni a pizzát?

Leszopnám a nélkül is, hogy ilyen marhaságot csinál. Lohasztó.

2022. okt. 12. 08:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Alapból nem szeretem a tököt.

Sem sültként sem fözelékként. Tököspizza miért lenne kivétel?

2022. okt. 12. 15:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Undorító...
2022. okt. 12. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!