Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok örülnétek fehérnemű ajándéknak (harisnya, tanga) pasitól?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 20:03
5/10 A kérdező kommentje:
aztán nem belefingani, csajok:D:D
ajándék volt!
2017. ápr. 22. 21:12
8/10 anonim válasza:
Természetesen igen! Főleg ha olyat kapok ami nem hétköznapi darab, és csak a párom kedvéért hordom is, amikor ő is láthatja rajtam:)
9/10 Tundercipello válasza:
Nekem bár nincs párom de ha lenne én tudtára adnám hogy nem szeretem ha más vesz nekem fehérneműt mert ha nem tetszik nem jó a méret esetleg nem kényelmes akkor az macerás kicserélni szóval én nem szeretem
10/10 anonim válasza:
nem mivel biztos nem tudna olyat venni nekem, ami tetszene. azé megvenni, hogy ott rohadjon meg becsomagolva a fiók alján, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!