Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől zavarba jöhetett? Mit gondolhatott?
Egyáltalán nem ciki. Én majdnem ugyan így jártam, de nekem mázlim volt mert az én nadrágomat is letolta és + begyürte a nadrág elejét és a pénisz tövem kilátszott és a keze hozzá is ért. De addig igazítgatta. hogy újra hozzáért.
És esküszöm ő direkt csinálta. Nagyon jó élmény volt mert nem számítottam rá. És bomba milf volt!
Attól függ, hogy milyen szakterületen dolgozik a doktornő.
Ha urológus, andrológus, venerológus, akkor ne aggódj, látott ő már karón varjút, még ha nem is evett belőle. Ha mondjuk egy nettó háziorvos-jelölt, akkor valószínűleg igen.
Figyelj ide, a törvény teljesen egyértelműen fogalmaz.
Ha szakemberképzésre kijelölt intézménybe mész, akkor arról előzetesen tájékoztatnak. (A VMK ilyen.) Ott és akkor nem kell aláírnod semmit, de amikor a doktornő azt mondta, hogy megvizsgál hallgatók jelenlétében, neked erre mondani kellett valamit. Ha azt mondtad, hogy jó, akkor beleegyeztél. Ha azt mondtad, hogy nem jó, ne csinálja, akkor a doktornő bűncselekményt követett el (bár már elévült).
Mivel fogalmam sincs, hogy mi történt valójában (az, hogy a betegek mire emlékeznek az orvosnál töltött időből, azt jól ismerjük a szakirodalomból), ezért a legvalószínűbb az, hogy elfelejtetted megemlíteni, hogy hozzájárultál a hallgatók jelenlétéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!