Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhatott? /F
Egyszer voltam fent egy tőlem idősebb nő ismerősömnél (30-40 közötti)
Mentem le a boltba tőle, miután ő megfürdött. Fürdés után ő magára tekert törölközőben volt, teljesen természetesen mozgott előttem benne, de én nem néztem rá direkt mert kicsit zavarba voltam és ehhez annyira nem voltam hozzászokva hogy valaki így mászkál előttem. Bőven takart annyit mint egy normál ruha csak mégis másnak éreztem.
Aztán mielőtt kimentem nála az ajtón még odajött mondani valamit mielőtt elmegyek, még mindig törölközőben, és én direkt nem néztem rá miközben beszélt, csak néha rá pillantottam a fejére, és azt vettem észre a szemén mintha kicsit mosolyogna ezen hogy ettől zavarban vagyok és nem merek rá nézni és mintha minimálisan direkt húzta volna az időt ebben a szituációban és lassabban mondta amit akart és mintha direkt tovább ott tartott volna.
Egy pillanatig sem azt gondoltam hogy tőlem akarna valamit, barátja is van, csak ezt éreztem, hogy mintha viccesnek tartotta volna hogy nem merek nagyon rá nézni így.
Szerintetek mit gondolhatott emiatt, illetve nők ti mit gondoltatok volna?
Élvezte, hogy zavarba hozhat.
Biztos piros voltál, mint a paradicsom.
Biztos hogy őt is izgatta a dolog.
Velem miért nem történt ilyen?
Arra vart hogy jol elkapd .
En is csinaltam anno ilyet, osszejottunk es azota el is vett felesegul ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!