Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gondolhat így rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gondolhat így rám barátként?

Figyelt kérdés

Kettesben voltunk a legjobb fiú haverommal, miközben beszélgettünk, nézte a melleimet. Aztán amikor bekapcsoltam a laptopot, rá is tette a mellem felső részére a kezét.

Megcsókolni nem csókolt mert azt mondta hogy pont ettől izgalmas hogy mindig közel vagyunk hozzá de nem történik meg.

Aztán irányította a testén a kezemet aztán odanyomta a tenyeremet a farkához és éreztem hogy kemény neki meg látszott is.

Egyébként van egy csaj akit szeret elvileg (nem én). De ezek után nem vagyok benne biztos.

2022. ápr. 26. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem klasszikus barátság.
2022. ápr. 26. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Én több fiú barátommal is lefeküdtem már. Ugyan úgy megmaradt a barátság.
2022. ápr. 26. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

:O hány éves vagy?

Meg akar fektetni, ennyi a nagy szerelem, barátság.

2022. ápr. 26. 11:28
 4/5 StevenUp ***** válasza:
100%

Mivel a gondolkodásotok 12 éves szintjén van így megjegyzem, hogy jó eséllyel ez tini párkapcsolat kategória.

De amúgy igen, meg akar dugni. Mivel ebben a korban mindenkit meg akarnak dugni. De azért ilyen szerencsétlen a srác, mert azt akarja hogy te kezdeményezz, húzza az agyad. Több okból is.

Az egyik mert tini korban mindenkit meg akar egy pasi dugni

A másik az, hogy ez neki ugyanolyan egó növelés mint amikor ti lányok picsitottok instán és fogadjátok üdvözült mosollyal a sok k*rólájkot

A harmadik ok meg azért mert mindketten tudjátok hogy nincs nőknek "legjobb fiú barátja" csupán olyan balekok akiket a nők talonba raknak és a pasi reménykedik hogy majd talán egyszer szétteszed a lábad ha épp nincs jobb alternatíva. Illetve azért is mert finoman fogalmazva sem lehettek valami kiugróan éles eszű egyedek, ha ezt bem tudjátok megbeszélni és még hisztek a barátságban kanos fiú és olcsó nő között...

2022. ápr. 26. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Már volt ez a kérdés, választ kaptál rá akkor is. Úgy tűnik azóta sem tudod elfogadni hogy a haverod elég bugyután kezdeményez és csak meg akar búbolni, de a csaját esze ágában sem lenne rád lecserélni.
2022. ápr. 26. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!