Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gondolhat így rám barátként?
Kettesben voltunk a legjobb fiú haverommal, miközben beszélgettünk, nézte a melleimet. Aztán amikor bekapcsoltam a laptopot, rá is tette a mellem felső részére a kezét.
Megcsókolni nem csókolt mert azt mondta hogy pont ettől izgalmas hogy mindig közel vagyunk hozzá de nem történik meg.
Aztán irányította a testén a kezemet aztán odanyomta a tenyeremet a farkához és éreztem hogy kemény neki meg látszott is.
Egyébként van egy csaj akit szeret elvileg (nem én). De ezek után nem vagyok benne biztos.
:O hány éves vagy?
Meg akar fektetni, ennyi a nagy szerelem, barátság.
Mivel a gondolkodásotok 12 éves szintjén van így megjegyzem, hogy jó eséllyel ez tini párkapcsolat kategória.
De amúgy igen, meg akar dugni. Mivel ebben a korban mindenkit meg akarnak dugni. De azért ilyen szerencsétlen a srác, mert azt akarja hogy te kezdeményezz, húzza az agyad. Több okból is.
Az egyik mert tini korban mindenkit meg akar egy pasi dugni
A másik az, hogy ez neki ugyanolyan egó növelés mint amikor ti lányok picsitottok instán és fogadjátok üdvözült mosollyal a sok k*rólájkot
A harmadik ok meg azért mert mindketten tudjátok hogy nincs nőknek "legjobb fiú barátja" csupán olyan balekok akiket a nők talonba raknak és a pasi reménykedik hogy majd talán egyszer szétteszed a lábad ha épp nincs jobb alternatíva. Illetve azért is mert finoman fogalmazva sem lehettek valami kiugróan éles eszű egyedek, ha ezt bem tudjátok megbeszélni és még hisztek a barátságban kanos fiú és olcsó nő között...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!