Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő észreveszi , hogy egy pasi alaposan megnézte őt , ekkor a nők általában mit gondolhatnak magukban a pasiról ?
Figyelt kérdés
A minap egy boltban egy számomra nagyon csinos és kedves eladó hölgy szolgált ki , testre feszülő ruhában . Természetesen a tekintetemet nem tudtam le venni róla , amit az eladó hölgy több alkalommal is észre vett . Ezt mindig mosollyal fogadta pl: volt hogy le ejtett egy zacskó tésztát a földre , lehajolt érte , ekkor a feszes nadrágja annyira lecsúszott , hogy ki látszott a bugyija is . Én ekkor el voltam varázsolva teljesen , a hölgy is hirtelen mozdulattal , rám nézett és igen csak mosolygott rám , egészen az elköszönésemig . Szerintetek ilyen helyzetben , mi járhatott a fejében ? Elképzelhető , hogy akár lenne esélyem nála pl: egy randira ?#Mámoros.
2022. szept. 16. 07:31
1/10 StevenUp válasza:
Arra gondolt, hogy marha idegesítő úgy dolgozni hogy közben bámulja egy balek. És reméli, hogy a fizetéséből kijön hó végéig, hogy ne legyen olyan emberekre szorulva akikkel nem szívesen van egy légtérben
2/10 anonim válasza:
Ha annyira mosolygott lehet azt várta hogy elkérd a számát :D azért ha valaki nem kér figyelmet inkább grimaszol és arra se néz, nehogy a másik bátorításnak vegye
De nem tudom, mert bennem mindig az játszódik le hogy "úristen van rajtam valami?" Aztán jön a "nehogy azt hidd hogy tetszel neki, undorító vagy"
3/10 anonim válasza:
Én direkt húzom a pasikat amikor rendszeresen úgy villantok bugyit, mintha véletlen lenne
4/10 anonim válasza:
Ha mosolyog, akkor tetszik neki a dolog.
Ilyen egyszerű.
Menj vissza a boltba, és hívd el randira.
Ha sokáig halogatod, elhívja más.
Ne feledd, hogy sok emberrel találkozik.
5/10 anonim válasza:
Vagy szándékosan hergel, és játszik veled, vagy tényleg akar tőled valamit. Próbálkozz be, és megtudod
7/10 anonim válasza:
Igen
Ilyenkor szoktam a kulcs csomómat az öklömbe szorítani
N
8/10 A kérdező kommentje:
1/ Én nem úgy vettem észre , hogy zavarta volna a nézésem . 4/ Neked lehet igazad , mert bár kihagytam a részletekből , hogy az eladó hölgy egyik férfi kollégája is figyelt engem és hangosan felszólalt , majd a nevén szólította a kolléga nőjét , hogy figyeljen rám , mert énnekem nagyon tetszhet . Na ekkor már annyira nagy volt a hölgy részéről a mosoly , hogy az már majdnem nevetés volt . Aztán mikor a visszajárót adta a kezembe , szépen végig simítottuk egymás tenyerét , ekkor ismét mosolygott .
2022. szept. 16. 11:18
9/10 anonim válasza:
Legutóbbi hozzászólásod alapján ez egyértelmű, lépj már valamit
10/10 A kérdező kommentje:
Legközelebb ha megyek abba a boltba , lépek is .
2022. szept. 16. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!