Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a feleségem ilyen szinten tisztálkodás mániás?
Egy része jogos, egy része már túlzó.
Pasiként azért a lompost, meg a kezem oké hogy megmosom előtte (meg mivel dohányzom, még ha már fogat is mostam egy szájvizezést is megejtek).
De a " ne érjek semmihez", már kicsit túlzó.
Totálisan lehangoló és nagyon túlzásnak tartom. Nekem nem férne bele. Gyakran szexeltem barátnővel , feleséggel olyan helyzetekben mint pl túrán, erdőben néhány óra mászkálás után vagy buliból hazafelé menet megálltam az autóval valami nyugodt helyen , edzőteremben edzés közben izzadtan stb . . Szerintem ha valaki alapból tisztán tartja magát, naponta fürdik, tusol , ruhát vált és nem pont egy istállóban dolgozik ahol tök koszosan jön haza akkor belefér. Hisz a friss izzadság sem büdös vagy taszító ha különben az ember tiszta. Nem több napos büdös, koszos, izzadt stb.
És eddig ettől még egyik barátnőm sem kapott el semmit és nem is panaszkodott, hogy kellemetlen lett volna neki..persze van egy határ nálam is és tudok olyan koszos lenni ami már zavar de a leírtak és hasonlók beleférnek.
Azért van az embernek immunrendszere hogy dolgozzon..
Az ilyennek sose lesz működőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!