Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimerültség, stressz lehet az oka annak ha a férfi hetente egyszer, kéthetente akar szexelni?
Két hónapja ez a helyzet, eléggé megvisel, úgy érzem, velem van baj, pedig csinos vagyok és korábban nem volt ilyen gond. Azt mondja, csak a kimerültség a probléma, de egyre jobban félek, hogy nem csak ennyi,hanem nem kíván. Hétköznap esélytelen a szex, mire hazaér kidől, hétvégén azért általában egyszer tudunk végre együtt lenni, de van, amikor akkor is "elfelejtődik". Oké, ez azért ritkább, de pár hetente előfordul, most is ez volt és frusztrál.. Direkt mondta, hogy mennyire hiányzom már neki úgy, erre semmi.
Szerintetek komolyan lehet, hogy ez csak az állandó hajtás miatt van? Az igaz, hogy kemény időszaka van most, de lehet ez ekkora hatással a szexualitásra? Szeretném elhinni, de néha nagyon aggaszt a dolog, régen nagyon tetszettem neki, most meg nem érzem már magam vonzónak :(
Az én párom depressziós volt. Mindig fáradt és rosszkedvű. Soha nem akart szexelni. Ha jó kedve volt, akkor mindjárt volt libidója is.
Szerintem túlaggódod, fáradt a párod és inkább támogasd, ne stresszeld még ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!