Van itt olyan aki azért passziváltatott mert már kimerült és kellett egy szünet? (elején a saját problémám utolsó bekezdés a kérdés)
Úgy érzem szinte teljesen kiölte belőlem az energiát a távoktatás. A félévem pocsékul alakul eddig. Hiába érdekelne amit tanulok, nincs hozzá meg az erőm.
Szeretem a szakomat, bár vannak tárgyak amiket inkább csak túlélnék. Kezdem látni mi is érdekel igazán és hogy azon az úton amin elindultam, hogy kellene továbbhaladnom, de már elfáradtam. Az online oktatás nagyon sok plusz stresszt okozott.
Sajnos a tárgyak teljesítése se úgy alakul eddig, ahogy kellene. Nem szeretném abbahagyni amit tanulok, viszont nem érzem azt, hogyha szeptembertől még ha jelenléti oktatás is lenne a maximumot tudnám nyújtani. Ezért jutott eszembe a passziváltatás gondolata.
Akik passziváltak megbánták-e? Mit csináltatok a passzív félév alatt? Milyen tanácsot adnál annak aki passzív félévre menne? Illetve jöhet bármi a témával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!