Miért lehet, hogy legtöbbször összetett mondatokat írok?
Figyelt kérdés
Az iskolai fogalmazásokban általában összetett mondatokban fogalmazok, és sokszor ha az van megadva, hogy pl. 10 mondatos legyen a fogalmazás, akkor nehezen darabolom fel több mondatra.
Sokszor ha azt mondják, hogy ez a bekezdés legyen mondjuk 3 mondat, akkor nálam egy többszörösen összetett mondatra sikerül.
Ennek lehet valami oka, vagy csak megszokás?
2021. márc. 15. 16:30
1/8 anonim válasza:
Én is így szokta írni,pedig tudom hogy nem így kellene igazából,de én már így szoktam meg,ez van.Szóval csupán csak megszokás.
3/8 A kérdező kommentje:
Ma produkáltam egy 4 soros mondatot töri esszében XD
2021. márc. 16. 17:31
4/8 anonim válasza:
Az se semmi.Nálam van hogy 8-10 sorososak szoktak belőle kijönni. :)
6/8 anonim válasza:
Velem is ez szokott lenni. Viszont elég könnyen feloszthatóak vesszőknél (persze nem felsorolásnál) illetve kötőszavaknál (pl, mivel, ebből kifolyólag, azaz, ...)
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, igen, de van amikor nem hangzik annyira jól, de lehet csak én érzem így a fejemben...
2021. márc. 16. 20:46
8/8 anonim válasza:
Mert alapos vagy
És sokrétűen, összetetten, mindent átfogóan gondolkodsz
Részletes vagy , alapos, aprólékos
Szerintem ez jó tulajdonság, hogy te mindenre figyelsz; és mindent igyekszel pontosan körülírni; tehát teneked minden részlet fontos, és hogy meg legyen említve; ez jó jel, jó skill/képesség szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!