Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők körülbelül milyen százalékban van jelen bennetek a szexuális vágy, amikor el jártok bulizni? (Szavazni is lehet.)
Figyelt kérdés
Az alatt a cím szó alatt ,,hogy,jól érezem magam." ,,kell egy kis kikapcsolódás vagy szórakozás ezután a hosszú hét után."2022. okt. 10. 12:32
11/19 anonim válasza:
Férfitől függ
Ha találnék férfiakat akik jól néznek ki, normálisak, tisztelettel jönnek oda hozzam, akkor biztos lenne bennem vagy
De az ilyen férfi fehér holló szamba megy
12/19 anonim válasza:
Jól jellemzi a férfiakat (tisztelet a kivételnek), hogy nincs olyan lehetőség, hogy 0%-ban a szex miatt.
13/19 anonim válasza:
Nem jobban/ nem kevésbé, mint nem buliban.
14/19 anonim válasza:
Mikor fogjátok már fel, hogy táncolni járunk bulizni, nem bszni?
19/L
15/19 anonim válasza:
14 es, én elfogadom és felfogom, amit írtál. Ezek után csak arra válaszolj kérlek, hogy hova járnak bszni a lányok, mert akkor én inkább oda mennék, nem a táncos bulikába.
17/19 anonim válasza:
Àlszentek vagytok mind 😂😂 Ha ìgy lenne nem született volna ennyi "wc-s story"
18/19 anonim válasza:
Nálam ez nagyon változó. Nem akarok álszenteskedni, vannak itt arra elegen.
Ha ezért is megyek, a diszkós wc-s nekem se jön be, de aki kitartó és elvan velem egész este pl., azt hazakísérem, és felmegyek egy pohár vízre, ha meghív.
De legtöbbször tényleg csak tánc és ennyi, aztán persze ez is lehet töb, ha közben megjön a kedv. Nem kell előre eldönteni szerintem.
19/19 anonim válasza:
14!
Kamu. dehogynem bszni jártok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!