Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők körülbelül milyen százalék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők körülbelül milyen százalékban van jelen bennetek a szexuális vágy, amikor el jártok bulizni? (Szavazni is lehet.)

Figyelt kérdés
Az alatt a cím szó alatt ,,hogy,jól érezem magam." ,,kell egy kis kikapcsolódás vagy szórakozás ezután a hosszú hét után."

2022. okt. 10. 12:32
A kérdező szavazást indított:
100%-ban szex miatt.
90%-ban szex miatt.
80%-ban szex miatt.
70%-ban szex miatt.
60%-ban szex miatt.
50%-ban szex miatt.
40%-ban szex miatt.
30%-ban szex miatt.
20%-ban szex miatt.
10%-ban szex miatt.
39 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Soha nem a szex miatt, az csak egy "mellékhatás" ha van szimpatikus pasi.
2022. okt. 10. 12:34
 2/19 anonim ***** válasza:
78%

A párommal együtt szoktam bulizni, úgyhogy semennyire.

Bulikban amúgy is igénytelennek tartom a szexet, bármilyen gyökér pasast kifoghatsz.

2022. okt. 10. 12:36
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Soha nem a szex miatt
2022. okt. 10. 12:36
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

0%

Nem azért mentem akkor.

2022. okt. 10. 12:37
 5/19 anonim ***** válasza:
45%
100%, csak sajna van pasim..
2022. okt. 10. 12:39
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák, szegény utolsót jól le szavazták. :)
2022. okt. 10. 12:44
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Stabil kapcsolatban vagyok már 3 éve. Ha elmegyek bulizni akkor tényleg csak a fáradt gőzt szeretném kiengedni, és amikor csak tehetjük együtt megyünk a barátommal. Az ritkábban van, hogy csak barátnőkkel megyek, de olyankor sem jutna eszembe random részeg pasikkal megcsalni a barátomat. Egyrészt mert szeretem és nem akarom a 3 éves kapcsolatunkat szétcseszni, másrészt mert mindent megkapok tőle otthon. Jó szex, érzelmek, törődés, úgyhogy kösz szépen, de a hátam közepére sem hiányzik egy részeg prolival való gyors menet egy diszkó koszos wc-jében.
2022. okt. 10. 12:57
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem jarok bulizni. De ha jarnek sem szexelnek valami idegennel, akit akkor ismertem meg, ugyhogy 0%.
2022. okt. 10. 12:58
 9/19 A kérdező kommentje:

7es.

Nem lehet általánosítani, nem mindenki részeg és ápolatlan.Meg haza is viheti a tiszta igényes otthonába., szex után lehet párkapcsolatok is szeretne az adott hölgyel. :)

2022. okt. 10. 13:06
 10/19 anonim ***** válasza:
68%
Én részeg és bunkó pasikat látok nyomulni. De engem a tiszta otthonos diszkós pasik sem érdekelnek. Az meg külön szánalmas ha valaki diszkós numerákból várja a komoly kapcsolatot. Az ilyen ne lepődjön meg ha nem találja a párját.
2022. okt. 10. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!