Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az extrém túlsúlyos nők szexuális élete?
Figyelt kérdés
Engem csak az ilyen nők vonzanak.Más is van így ezzel?
Ugyanúgy kívánják ők is a szexet,mint az átlagos alkatú nők?
A libidójuk is hasonló lehet?
2022. okt. 10. 11:49
11/16 A kérdező kommentje:
Én normál kapcsolatot szeretnék.Olyant,amiben Nőnek érezheti magát.Amiben érzi,hogy a partnere odavan érte,vonzónak,szépnek találja.
2022. okt. 10. 16:30
13/16 anonim válasza:
Egy biztos, erős strapabíró ágy kell nekik.
14/16 anonim válasza:
Az ég óvja tőled a kórosan kövér nőket! Egy egészségtelen, akár életveszélyes állapotot fetisizálsz. Ekkora túlsúllyal nem lehet tartósan normális életet élni. Sok szenvedéssel jár, és éveket, sőt évtizedeket vesz el a beteg életéből.
15/16 anonim válasza:
2-es kommentre reagálok.
Nem létezik olyan, hogy valaki nem tud lefogyni!!!
Nincs olyan betegség, ami kalóriát termel a semmiből!
2 dolog kell a fogyáshoz:
- tudás,
- kitartás.
Ha csak az egyik is hiányzik, na akkor nem lehet fogyni.
(Én már vesztettem el a súlyom 30%-át, szóval tudom. Nekem mindkettő adott, akkor fogyok, amikor akarok.)
16/16 anonim válasza:
4-es nő,Hölgy,én szingli 40-es pasiként szivesen beszélgetnék,s akár talákoznék is Veled!
Mert én a pont ilyen nőket látom vonzónak,s sexuálisan is csak a teltebb,ducibb nők tudnak felizgatni!!!
Tehát nyugodtan írhatsz nekem privit,ha gondolod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!