Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek baj az ha rosszlányokozni akarok és nem kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 01:38
11/26 anonim válasza:
A barátnő magának keresi a pénzt. A férfi pénztárcája nem tehermentesül ettől.
12/26 anonim válasza:
Érdekes. Most vettem lakást a barátnőmmel felesben. Mindketten jól keresünk, sőt, per pillanat ő valamivel kicsit jobban, olyan 30 rugóval, bár ez változó. Van egy közös kassza, amibe a közös pénzt tesszük egyenlően. A többi pénzzel mindenki azt csinál amit akar. Lehet a prolik nagy része erre képtelen. Qrvázzatok csak.
13/26 anonim válasza:
Most nyertem a hatos lottón. Nem értem, másoknak hogy nem megy.
14/26 anonim válasza:
Ha valaki azt mondja, hogy sokba kerül csajozni, bizonytalan a siker és elégedetlen az eredménnyel, és ahelyett prostizik, azt megértem. De barátnőre soha nem kell annyit költeni, mint prostira.
15/26 anonim válasza:
Egy barátnő százezrekbe kerül havi szinten, hacsak nem nézel ki baromi jól. Az sem igaz, hogy bármikor megrakhatod, mert neki is van beleszólása. Lehet, hogy csak havonta egyszer engedi, főleg ha mások is kefélgetik rajtad kívül - márpedig általában így van.
16/26 anonim válasza:
Mennyi sértett kisfiú van, te jó ég.
17/26 anonim válasza:
Attól függ, milyen időközönként mész prostihoz. Ha minden héten többször is, akkor elvihet több pénzt, mint egy átlagos barátnő, de nem kell elviselned az érzelmi bántalmazást, amikor rossz kedve van.
18/26 anonim válasza:
Ott a pont 15-nél. Lehet szépítgetni a dolgokat, de felesleges.
19/26 anonim válasza:
Mit költötök ti annyit csajra?
20/26 anonim válasza:
Ja persze, egy barátnő havi szinten százezrEKbe kerül :D
Egy sugar baby, vagy mi a tök?
Hol keres egy átlag kis melós ennyit? xD
Havi 1 szex? Félretöfizés? Mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!