Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cicomázza magát agyon mindenki aszerint, hogy mi kell a férfi szemnek? A férfiak mit tesznek? Persze, ilyenkor szokott jönni a válasz a nő társaimtól, hogy "én magamnak akarok tetszeni, magammal szemben elvárás"...
Általánosítás, általánosítás, általánosítás, miért van ez?
Összefoglaltam rövidebben a kérdésed.
Köszönöm 4-es.
5-ös --> Ahogy a kérdésemben benne is van a válasz, azért mert tőlem is elvárják azt, amik mások csinálnak. Igen és szerettem már a legelején is a barátomat feltétel nélkül, mindegy hogy milyen teste van, vagy éppen már régen volt fodrásznál, de ő meg elvárja tőlem is, amihez mások önként hozzá szoktatták, még a szexben is. Aztán jönnek az ilyen kérések, hogy az arcodra verhetem stb.majd itt a gyakorin, ha valaki kérdezi, hogy miért akarják ezt a srácok, akkor jön a válasz, "én szeretem, ha az arcomra verik". Persze..., te szereted. Nem azért mert ezzel kiszolgálod a pasikat, egyenesen még neked jó, mikor a fejedre élveznek. Aztán valaki, aki meg csak trimmelni akar punciszőrt, az meg már egyenesen igénytelen. Igen, az a nő az én értelmezésem szerint úgy igénytelen, hogy nincs igénye arra, hogy totál nem higiénikus legyen a puncija, csak mert ma tévesen pont fordítva értelmezik az intim higiéniát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!