Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pár napja jöttem össze egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja jöttem össze egy lánnyal akivel lefeküdtünk. Nem kérdezett rá én meg nem is mondtam magamtól hogy még szűz vagyok/voltam. Ő idősebb nálam és tapasztaltabb is nyilván. Nekem ez volt az első. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva találkozunk, mondjam meg neki, mint a hetes a jelentékos, vagy hagyjam és csak akkor mondjam meg ha szóba kerül ?

Illetve mit illik ilyenkor vinni a talira ?

Mármint bnőm már volt előtte is, úgy spontán hoztam neki mindig ezt meg azt, de így egy kicsit vicces lenne a helyzet hogy helló szűz voltam mielőtt veled találkoztam itt a csoki és a virág is, készültem mint h.lyegyerek! :D

2022. okt. 10. 01:33
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Sztem pasiként mondom neked,hogy már hagyd,ne mondd el neki! Elég sztem,ha csak te tudod!

Inkább örülj minden pillanatot tölts vele,amit csak lehet!

Ha csak sexre kell neked,akkor is!

Bár ez csak az én véleményem!

2022. okt. 10. 04:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha összejöttök és mélyebb a kapcsolat akkor elmondhatod
2022. okt. 10. 05:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell külön mondani, ő ezt pontosan tudja.
2022. okt. 10. 05:37
 4/10 mantis religiosa ***** válasza:
100%

Egy Raffaello-nak biztos fog örülni.

Ha majd kialakul kapcsolat, úgyis szóba kerül, ráérsz elmondani akkor.

2022. okt. 10. 08:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha előre nem mondtad akkor már hagyd. Csokit vallomás nélkül is lehet adni
2022. okt. 10. 10:19
 6/10 anonim ***** válasza:
volt bnőd már,és szűz voltál eddig?😂 azt hogy?:DD
2022. okt. 10. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Keresztény felfogàs
2022. okt. 10. 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7-es: azért tiniknél és rövidebb kapcsolatban miért ne lenne ez elképzelhető, hogy együtt jártak, de nem együtt nem háltak?

Kérdező: szerintem ne mondd el most, de persze ne is tagadd le, ha szóba kerül. ha lesz folytatás, akkor néhány alkalom után én azért elmondanám.

virágot vinni meg jó dolog.

2022. okt. 10. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Most szexeltetek vagy mivan??
2022. okt. 10. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nyugodtan mondd el neki. Elvégre az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban, legyen az bármilyen is.
2022. okt. 17. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!