Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó egy lánynak, hogy egy tapasztaltabb pasitól tanuljon meg, vele éljen át izgalmas, új dolgokat?
Szánalmas ha valaki annyira nem ért a nők nyelvén hogy azt hiszi a szűz nők rettegnek attól "jaj csak tapasztalatlan fiú ne legyen". Attól hogy egy nő szűz még nem hülye. Pontosan látja hogy csak megdugni akarják bevezetés címszóval - pont úgy ahogy a korabeli pasik is.
Azért szűz még, mert nem találkozott olyan pasival aki képes lett volna megfelelő szimpátiát, vágyat, bizalmat ébreszteni benne. Akik nettó lyuknak nézik és "megdugnálak" alapon közelítőknek szintén nem fog sikerülni.
Itt mindenkinek más véleménye van... De én valahogy nem tudnék elalélni attól, hogy egy nem szűz pasi udvarolgat nekem. Én jobb szeretem magam elvenni a fiúk szüzességét. Szűz pasival is kezdtem. Semmivel sem tudnak kevesebbet, mint egy "talasztalt" példány.
De egy tapasztalt csajjal más a helyzet, szívesen kúrom őket. 🤤
19l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!