Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó egy lánynak, hogy egy tapasztaltabb pasitól tanuljon meg, vele éljen át izgalmas, új dolgokat?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 22:02
21/23 anonim válasza:
Nekem 26 évvel fiatalabb csajom volt, és már nem szúz. Amikor először voltunk együtt, akkor azt mondta nekem, hogy de jó lett volna, ha én lettem volna neki az első! Én minden nőt úgy kezelek, mintha az első lenne neki, mert nem lehet tudni hogy mennyire tapasztalt, és mennyire lehet vele nagyobb tempóban haladni a szexel.
22/23 anonim válasza:
Kérdező gondolom így akar szűz lányokra rámászni.
Valószínű, hogy aki azt írta, örülne a tapasztalatnak, már kapott is privit tőle.
23/23 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek más. Ha valaki kifejezetten szexkapcsolatot keres, és bizonytalan is önmagában, akkor biztos, hogy igen, vonzó. Viszont ha egy mély, érzelmi, romantikus kapcsolatot keres, ahol a szex valamennyire az érzelmek kibontakozása, akkor szerintem kellemetlen, ha nagyon más mennyiségű tapasztalatuk van. Az én első alkalmam a párom első alkalma is volt, és szerintem ez nekünk így volt jó. Viszont biztos vagyok benne, hogy sok lány tapasztaltabb pasit keres, aki magabiztosan vezeti őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!