Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a Merci B művésznevű, dalit énekeslánynak, kinyalnátok a fenekét?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 07:40
21/29 anonim válasza:
Ezek szerint a roma szinonímájaként használod a dalit szót? Sosem hallottam még...
22/29 anonim válasza:
Jó neked, én romaként már hallottam mindent.
23/29 anonim válasza:
Tehát azért dalit, mert csóró c-type el van nyomva.....??? Mindjárt sírok.🥹🥹🫣🤭😁😁😁
25/29 anonim válasza:
#24 Indiában több tucat nép él, ráadásul a dalit nem is egy nép, hanem egy kaszt, pontosabban kasztonkívüliek. Szóval még mindig nem értem :D
26/29 anonim válasza:
Hát fogyelj, az én fogyatékosságom az, hogy cigánynak születtem, a tied meg hogy nincs logikád, van ez így :D
27/29 A kérdező kommentje:
De a kérdés még mindig az, hogy ki nyalná ki a fenekét? :D
2022. nov. 23. 12:22
28/29 anonim válasza:
Annak a krumpli orru cigánylánynak?
Nem!
1 cigánylány pitsáját nyalogatnám,de az nem ő.
29/29 anonim válasza:
Mivel én eleve rajongok a popsi nyalásáért, és minden csajomnak nyaltam ezerrel, ha nem volt ellenére, így ennek a csinos, fiatal lánynak is szívesen megtenném. Dalitfóbiám nincsen.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!