Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaltatok már ki minimum 1 napja mosatlan puncit? Ha igen, milyen volt az íze, és mennyire engedte a partneretek?
Persze. A csaj munka után ment bulizni, éjfél körül egymásra akadtunk, stb. Hazajött velem majd egymásnak estünk. Éreztem az izzadtságot és kicsit pisi ízű is volt a puncija, de én sem lehettem rózsavízben fürdött herceg. Jó volt így buliban izzadtan, mocskosan.
De ez 1000 éves sztori. Már 34 éves leszek, családapa...
Az egy nap az tökéletes...
Tényleg látszik, nagyon lejön, hogy kinek milyen a szexuális élete, a nagyon utálkozóknak durván sekélyes.
Nem értik a lényeget.
A nő íze a nő teste, a nő teste pedig imádnivaló.
Nem mindegy viszont, hogy dohányzik-e vagy sem, vagy mennyire fokhagymásat evett.
De mindenképpen jó egy egész nap után....
Az előtte tusolás elveszi az ízét az élménynek, szó szerint, az ízetlen gyümölcsöt meg ki szereti?
Nekem a legnagyobb élmény lenne egy jó izzasztó edzés, vagy meccs után tisztára nyalni egy női röplabdacsapatot, pinát és feneket is....
..azt se bánnám, ha belehalnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!