Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaltatok már ki minimum 1 napja mosatlan puncit? Ha igen, milyen volt az íze, és mennyire engedte a partneretek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 20:15
21/65 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok, nyaltam mar a barátnőm úgy hogy nem előtte fürdött közvetlenül, és ő is nyalt engem ugy h pl előző este fürödtem. Igazából nem volt másabb íze vagy ilyesmi,meg néha elveszi az ember kedvét ha egymasnak esnétek és a masik gyors még elmegy fürdeni.
22/65 anonim válasza:
Még egy hetest is. Kellemes volt.
23/65 anonim válasza:
Én nem engedném a partneremnek, hogy kinyaljon ha nem mostam meg előtte :DD
24/65 anonim válasza:
Igen, így vannak vele a csajok, pedig egy normálisan tisztálkodó nőt, mondjuk 1-2 napos mosatlan puncival simán élmény kinyalni.
25/65 anonim válasza:
Exem egyszer kinyalt másnap. Azt mondta hogy nem érzett semmi rosszat, alapvetően higiénikus vagyok. Nyilván nem a nyári melegben történt ez.
26/65 anonim válasza:
Fúj. Sosem engedném hogy így nyaljon a párom. Csak frissen mosottan. 24 óra alatt, de még 10 óra alatt is jó párszor elmegyek pisilni pl. Az egy dolog, hogy megtörlöm, de attól még az íze ott maradna. + Izzadunk is. Igényesebb ember ilyet nem enged és nem csinál. Ha nem volt lehetőség gyors alvázmosásra, akkor pedig szex előtt csak kézimunka volt/ van és ennyi.
27/65 anonim válasza:
Egyszer igen. Félnapos séta után este kinyaltam. Érdekes mód nem volt különösebb illata. Mondjuk nagyon gyönyörű, vékony csaj volt. Nem tudom, van-e hozzá köze.
28/65 anonim válasza:
20!
Nem, csak te vagy egy igénytelen állat.
29/65 anonim válasza:
Egyszer kellemetlen szag csapott meg , dohos hamutálszag ,nekem kitűnő a szimatom . Reggel zuhanyoztunk ,rajta műszálas fehérnemű harisnya délután indultunk szilveszteri házibulira, tánc ivás cigi hajnalig , onnan reggel 9re haza autoval. Átöltözéskor éreztem rajta, mondjuk én sem voltam toppon . Azt mondta kíván estétől és mostanáig többször benedvesedett, idegen hely váltóruha zuhany nincs , tehát érthető ... Most ne legyen semmi más csak meglovagolni gyors élvezést akart ami sikerült . Nem utasítottam el , gumit fel . Többször kinyaltam megraktam mensi idején is , vér vagy szag nulla de hamarabb és többet volt ilyenkor csúcson . Azt nem kedvelte ha pia vagy nehéz étel után kiszopott, keserű a spóra . Anno nagyon fiatalon tömött buszból siettem nyáron , pont találkoztam a szexpartneremmel felinvitált kellemes hűvös ház , belőle árad a vad parfüm . Kibújt a ruhából előmarkolta a brémet szopogatta , ahogy tartottam magam undoritó láb és verejték jött elő, ez a sajátom . Szerencsémre a parfüm leszigetelte előle . Annyit mondott sós volt neki , ananászlét meggylét igyak ne sört .
30/65 anonim válasza:
Olyan volt mint a juhtúró. Sztrapacskán élvezetes, pinán undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!