Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaltatok már ki minimum 1 napja mosatlan puncit? Ha igen, milyen volt az íze, és mennyire engedte a partneretek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 20:15
11/65 anonim válasza:
Nem! Nálunk a szex mindig közös zuhanyzással kezdődik!
12/65 anonim válasza:
Látom, eme n agyvilágban 10 emberből 1 nek van normális hormonrendszere... Aki egészséges, az pontosan a nem frisen mosott nemi szervet tartja izgalmasnak. A többi 9 nél meg valami nem stimmel..
13/65 anonim válasza:
Lányként,engem nyaltak már úgy :)))
14/65 anonim válasza:
Nekem csak úgy nyalták a puncim, hogy előtte kb 16 órája fürödtem utoljára. Ez ugye nem 24 óra, de nyár volt és izzadtnak éreztem magam. Azt hittem, kellemetlen lesz a partnernek de nagyon élvezte, alig akarta abbahagyni.
15/65 NTBS válasza:
Előző este fürdött, másnap ebéd után nyaltam. Nem volt vele bajom.
16/65 anonim válasza:
Jó trutymós volt, joghurt ízzel.
17/65 anonim válasza:
Büdös, állatszagú pinánál nincs jobb!
18/65 Lazy Lover válasza:
Igen nem mindig van rá mód hogy fürdjünk
19/65 anonim válasza:
Aki nem szereti a pin@t mi mindenhogy, az nem is érdemli meg.
20/65 anonim válasza:
Beteg a kérdés így. De az egy nap nem sok.
Többször is kinyaltam így az exeimet.
Akár egy fesztivál, szilveszter, kirándulás stb. Biztos h volt 24 óra fürdés óta, h egymásnak estünk.
Látszik, h ezen kérdések íróinak nincs szexuális életük.
Kérdésedre válaszolva semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!