Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti vertetek mar ki mas lany törölközöjebe mikor nem latta?
Figyelt kérdés
pl strandon öltözöbe. hany evesen törtent? es kivel?2022. okt. 7. 17:39
1/17 anonim válasza:
Newm mert alattomos, és gyerekes dolog!
2/17 anonim válasza:
Strand öltözőben hogy, belógsz a női öltözőbe, kiveszed a szekrényéből hogy ott beleverd? 😅
3/17 anonim válasza:
Jaja neked meg amikor nem látod pár homárnak kellene beledurrantania a gatyádba, azt is jó viccnek tartanád ugye? 😅
6/17 anonim válasza:
Én már dörzsöltem a farkam kolléganő törölközőjével és finom volt. Szerencsére sikerült félrerántani mikor jött a cucc. Olyan is volt hogy az öltözőbe melltartót találtam. Na az is jött a farkamra
7/17 anonim válasza:
Semmi szexuális töltet nem volt benne, de volt már, hogy véletlenül pont nála jöttem rá, hogy szappanos maradt a makkom, és miután megmostam a mosdókagylóban, beletöröltem a kéztörlőjébe.
8/17 anonim válasza:
eddig nem fordult ilyesmi elő, és elég valószínű hogy a későbbiekben sem fog
9/17 anonim válasza:
Olyan volt hogy sparban egoket csereltunk es ugye npi oltozoben , persze nem volt bent senki es en belevertem a kabatzsebébe 🤷😅
10/17 anonim válasza:
Törölközőbe nem, csak cipőjébe. Nagyon tetszene olyan lány, akinek ez bejönne, vagy akár a lábaira is szeretné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!