Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális vágyad amit még nem mertél/tudtál kiélni?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy? Miért nem élted még ki? Mióta van benned?2022. okt. 5. 15:36
41/74 anonim válasza:
A kutya farkát szopni.Vmi Bernáthegyiét...Évek óta izgat a dolog..De úgy hogy en szopom,s közben hátulról egy pasi keményen dug,s a végén a számba élvez a kutya,aztán a pasi.De sajnos a pasik ezen a téren konzervativak nagyon..
43/74 anonim válasza:
"42
Bevállallak, csak írj és egyeztessünk!
44/74 anonim válasza:
41: életedben csak 40+-os nőkkel jöttél össze ezek szerint?
45/74 anonim válasza:
Pisi, kaki, beöntés játékok, hetero, bi, leszbi lányokkal.
46/74 anonim válasza:
Van néhány...menstruáló nőt kinyalni, majd csókolózni vele.
Lanyokkal, hölgyekkel szívesen írogatnék:)
Ffi 40
47/74 anonim válasza:
Ismertem olyat aki egy csirkét baszott meg a kis farkával.Elvezte az állat.
48/74 anonim válasza:
Fiatalabb lánnyal, mostoha hugommal, 14 éves lánnyal (legális)
49/74 anonim válasza:
Olyasmi, ami nem megvalósítható a realitás keretei között, max megközelíthető érzésben megfelelő partnerrel. Ezért várok, várok, hogy a VR-technológia fejlődjön, és megjelenjen ilyenfajta szolgáltatás olyanoknak, akiknek az a fétise, mint nekem.
50/74 anonim válasza:
42-es, én is simán benne lennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!