Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom csak az orális szextől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csak az orális szextől nehezen élvez el. Vagy szex, vagy magának fejezi be kézzel. Ez mennyire jellemző férfiaknál?

Figyelt kérdés

A szexuális életünk rendben, de engem bánt, hogy nem tudom csak szájjal kielégíteni.

Nyilván az én hibám, tudom, hogy neki intenzív tempó kell, de nem mindig vagyok rá képes.

Az előző páromnál nem volt gond, bármikor kielégítettem szájjal, de őt nem tudom.

2 éve vagyunk együtt, 37N / 43F

jan. 12. 14:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom azt mondta h előttem ő is ilyen volt. Szóval előfordul

Lehet technikában kellene újítani. Nemtudom mennyire akarod részletesen leírni mit szoktál csinálni de elég sokmindennel fellehet dobni. Új póz pl oldalról szopod, jobban vagy kevésbé használod a nyelved-kezed, megtalálod az érzekeny pontokat (pl a makk pereme a has oldalon), a végső mozdulatom pedig a mélytorok vagy a szívás.

jan. 12. 14:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok (férfi). Ez egyáltalán nem rajtad múlik, bármit teszel nem fog sikerülni. Nekem egyszer-egyszer fordult eddig elő, hogy sikerült kizárólag mástól elmennem úgy, hogy kézzel/szájjal csinálta.
jan. 12. 14:52
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Szívd közben!
jan. 12. 15:05
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem jellemző, csak ha béna a csaj
jan. 12. 15:13
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Van ilyen, full gáz. Ezeknem nem való nő.
jan. 12. 15:14
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

Ha az előző pároddal ment, akkor miért is lenne a te hibád?

Túl magas az ingerküszöbe.

jan. 12. 15:22
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
Viccelsz? Èn kétszer is elmegyek akár gyors egymásutánban, ha a csajom szop.
jan. 12. 15:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Szopás közben használod a kezedet is, vagy csak tisztán szájjal csinálod?
jan. 12. 16:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Kézzel is szoktam, mert látom, hogy az hozzáad az élvezeti értékhez, de a kívánt hatást így is ritkán érem el. Pedig olyan jó lenne, ha annak tudatában közeledhetnék felé, hogy bármikor örömet tudok neki okozni így is.
jan. 12. 18:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nő vagyok, de én meg pl. nyalástól nem élveztem még el soha, pedig azért is odáig meg vissza szoktak lenni mások, hogy milyen fantasztikus. Gondolom, férfiból is van olyan, akinek szimplán csak nem a gyengéje az, hogyha szájjal izgatják, más ingerek jobban beválnak nála.
jan. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!