Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom csak az orális szextől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csak az orális szextől nehezen élvez el. Vagy szex, vagy magának fejezi be kézzel. Ez mennyire jellemző férfiaknál?

Figyelt kérdés

A szexuális életünk rendben, de engem bánt, hogy nem tudom csak szájjal kielégíteni.

Nyilván az én hibám, tudom, hogy neki intenzív tempó kell, de nem mindig vagyok rá képes.

Az előző páromnál nem volt gond, bármikor kielégítettem szájjal, de őt nem tudom.

2 éve vagyunk együtt, 37N / 43F

jan. 12. 14:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy ezt írod, mert nekem meg csak nyalástól van orgazmusom, szex közben nincs 😃 (de attól még persze nagyon élvezem)
jan. 12. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jelenti azt, hogy nem csinálod jól. Én is a legtöbbször magamnak fejezem be, pedig a csajom eszméletlen jól szopja. De egyszerűen jobban érzem magamnak, milyen ritmus kell, milyen szorítás, stb. Fura, hogy ennyire sok csajt zavar ez.
jan. 13. 07:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Ne viccelj, ez miért furcsa? Szeretném a legtöbbet/legjobbat adni, de nem megy és ez elszomorít.
jan. 13. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Írok privit , nem szex ajánlat xD

csak tanács:)

jan. 14. 01:36
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Őt ez zavarja? Ha nem, akkor fölöslegesen tépelődsz rajta.
jan. 14. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!