Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális vágyad amit még nem mertél/tudtál kiélni?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy? Miért nem élted még ki? Mióta van benned?2022. okt. 5. 15:36
31/74 anonim válasza:
Nekem 3 nagy, kiéletlen vágyam van: egy japán szerető, akivel sokat orálozunk; egy anyagilag kiszolgáltatott pár nőtagjának a lekúrása a férje előtt, és egy szép, negyvenes-ötvenes nő, akinek én vagyok a titka a családja előtt
32/74 anonim válasza:
Most olvasva az ázsiai csaj kimaradt, de BDSM elemekkel.
Bár lehet túl perverz kombó tetszene anya-lánya ázsiai csajokkal, akiből az anyuka még terhes is és ezt BDSM elemekkel megélve, kiélvezve.
33/74 anonim válasza:
Serdülő korom óta ízgat a női láb, így a lábfétist szeretném kipróbálni egyszer egy nővel. 40 éves vagyok, sosem volt még barátnőm, mert full introvertált vagyok.
35/74 anonim válasza:
Hogy átváltozhassak csak egy napra a Sugar daddy-vé aki épp azzal a lánnyal van aki tetszik
No vagyok, szóval meg a nem sem stimmel…
36/74 anonim válasza:
Feleségemet fiatal keményfarkú férfiakkal jól megdugatni, rászoktatni hogy másokkal dugjon. :)
38/74 anonim válasza:
Igazából amire vágytam azt kipróbáltam, kivéve a fekete és ázsiai csajokat.
39/74 anonim válasza:
Extrém rövid hajú, vagy még inkább kopaszra nyírt nővel lenni. Ez mindig is bennem volt (mármint tizenéves korom óta, amióta a szexualitás egyáltalán érdekelt), de eleve kevés ilyen nő van, és akikkel találkoztam, sosem jött össze úgy, hogy a közös vonzalom és az alkalom is meglett volna hozzá. 46/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!