Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ellenkező nemű testvérek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellenkező nemű testvérek és azonos neműek ti megszoktátok lesni egymást meztelenül?

Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 22:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
a bátyámat egyszer észrevettem amikor huszonévesen otthon laktam, h leskelődik miközben zuhanyoztam.. elöször hirtelen elforditottam a fejem mintha nem vettem volna észre, aztán ösztön szerüen domboritani kezdtem neki had élvezkedjen.. jót tett a hiúságomnak az a néhány perc
2022. okt. 11. 10:34
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell meglesnem, szerencsére nem szégyellős, simán járkál előttem meztelenül. Nem izgulok fel a saját testvéremre, de kellemes látvány. :)
2022. okt. 12. 18:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Velem egyszer fordult elő ilyen, hogy észrevettem zuhanyzas kozben hogy az ocsem nez, szolni nem szoltam neki utana, de azert meglepodtem.
2022. okt. 14. 15:58
 14/26 anonim ***** válasza:
Direkt lesni, hogy most én kukkoljam öltözködésnél, zuhabyzásnál olyan nem volt. Viszont tinédzser koromban sokszor láttuk egymást meztelen. Fura mód akkor lett szemérmesebb mikor már pasijai lettek. Akkor már jobban takarta magát. Előtte elég szabadon közlekedett otthon. F-L
2022. okt. 16. 16:41
 15/26 anonim ***** válasza:
55%
Mi párszor össze szogtuk mérni, de ennél több nincsen
2022. okt. 16. 22:19
 16/26 anonim ***** válasza:
8%

Mennyi undorító beteg perverz ember, pfuj!

Persze nyelvtanórán nem sikerült figyelni, így írni sem sikerült megtanulni.

Nem "megszoktátok lesni", hanem meg szoktátok lesni, te primitív büdösbogár.

2022. okt. 17. 02:25
 17/26 anonim ***** válasza:
62%

Töbször összeakadtam a nővéremmel mikor még tinik voltunk. Nem volt külön szobánk, 16 éves koromig együtt aludtunk.

Akkor nem gondoltuk, hogy gáz, ma már azért nem csinálnák. Elkönyveltük, hogy hülyék voltunk.

2022. okt. 17. 13:14
 18/26 anonim ***** válasza:

#16!

A beteg az te vagy, nem véletlen vagy lepontozva.

2022. okt. 17. 13:22
 19/26 anonim ***** válasza:
24%
#16 összetett szó, egybe írjuk.
2022. okt. 17. 13:33
 20/26 anonim ***** válasza:
95%
Meglesni nem. De lányok vagyunk mindketten. Már felnőttek. Mindent megbeszélünk és a testünk se tabu egymás előtt
2022. okt. 17. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!