Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenkező nemű testvérek és azonos neműek ti megszoktátok lesni egymást meztelenül?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 22:01
1/26 anonim válasza:
Nem. Véletlenül előfordult már, hogy egymásra nyitottunk, de szándékosan sosem.
2/26 anonim válasza:
Mi tesómmal kicsaptuk egymás előtt, utána orál volt csak.
Párszor volt ez csak, utána mindketten normális életet éltünk,vagyis élünk.
3/26 anonim válasza:
Unokanővéremmel és unokahúgommal öltözködés közben megvitattuk a testünkkel kapcsolatos dolgokat. Történt ez 13-14 évesen. Semmi szexuális nem volt benne.
N
5/26 anonim válasza:
Szándékosan nem, de véletlenül láttuk már egymást. Én lány vagyok, ő fiú.
6/26 anonim válasza:
Volt már rá példa
1 fürdőszoba van szóval volt olyan hogy bementem készülődni vagy teregetni amikor fürdött meg olyan is volt hogy ő jött be borotválkozni amikor fürödtem
Testvérek közt nem ciki ez
7/26 anonim válasza:
Egy hatalmas ágyban aludtunk mindketten pucéran....éveken keresztül,így persze hogy akaratlanul is ismertük egymás testét!
Sokszor mérgelődött reggelente,hogy az én farkam nagyobb mint az övè😚, a mai napig viccelődik miatta
8/26 anonim válasza:
Mi azonos neműek vagyunk a nővéremmel és sosem volt direktbe leskelődés. Néha láttuk egymást, de teljesen természetesen kezeltük a dolgot.
9/26 anonim válasza:
Nem kellett leskelődni,nyíltan voltunk meztelenek egymás előtt. f-f
10/26 anonim válasza:
Amikor kamaszok voltunk, sokszor meztelenkedtünk egymás előtt a nővéremmel, nem zavart minket. Egyszer volt, hogy megfogtuk egymás mellét és csókolóztunk is, de csak kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!