Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek kisfarkú a párja! Ma már korlátlan lehetőségeitek vannak partnert találni. Miért nem kerestek inkább egy anatómiailag normális férfit, akivel élvezitek a szexet?
"Te úgy vagy nő, ahogy az öregapád harci repülő."
Szívesen megnézném, ahogy megpróbálod meggyőzni a páromat, a nőgyógyászomat és a hastánc oktatómat arról, hogy - a te szavaiddal élve - "egy kisfaszú férfi" vagyok . xD
Akkor viszont nem ertem, hogy miert nyilatkozol ugy a notarsaidrol, hogy "értéktelen, erkölcstelen, haszontalan luvnyáknak,akik annyit se érdemelnek hogy megsimogassa az ember a primitív üres kis buksijukat, nem hogy még szexeljen is velük az ember."
Tokeletesen hoztad a frusztralt, kisf.szu, incel vibe-ot, annak ellenere, hogy elvileg vaginad van. Esetleg azert vagy frusztralt, mert a parodnak is kicsi es titkon nem eleg?
Az meg plane poen, ha te nokent akarod eldonteni, hogy melyik no erdemli meg, hogy megdugjak :D
22
Miből gondolod, hogy az általad idézett hozzászólást én írtam?
Persze, persze. Nyugtasd magad, de attól a 12 centi semmire nem jó, nekem lankadtan 12-14 közt van😂😆
" de attól a 12 centi semmire nem jó"
És te vastagot is igényelsz a prosztata orgazmushoz, vagy elég, ha hosszú a partnered farka?
Puszta tény hogy ez a méret a nők 90%-nak nem elég.
Még azok a nők, akiknek nincs extra igénye, nekik is kell egy 15-18-ig. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!