Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek kisfarkú a párja! Ma már korlátlan lehetőségeitek vannak partnert találni. Miért nem kerestek inkább egy anatómiailag normális férfit, akivel élvezitek a szexet?
Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 18:42
1/28 anonim válasza:
Szerintem sok van aki titokban megteszi.
De itt majd az érzelmi papolásról fognak beszèlni, persze titokban tartanak egy ideális farkút, mert elhagyni meg mégsem akarjàk azt akivel vannak.
2/28 anonim válasza:
Anyád volt a nemnormális, mikor nem vetetett el téged, te gyökér kérdező!
Üdv egy kisfarkú.
3/28 anonim válasza:
Nekem a 15 centis penisz is faj, annyira szuk vagyok, paromnak pont 15cm, ennek hova keresek nagyobbat? voltam mar 20 centis fasszal is, a szex szornyu volt, de eletem legjobb szopasat adtam annak a fasznak:)
5/28 anonim válasza:
Kisfarkú vagyok, kamaszkorom óta nem mértem, asszem 12 centi, a vastagsága sem sokkal több több 4 centinél, de ez sosem volt akadály. Elárulom a titkot: törődtem a nőimmel, társuk voltam (és vagyok), nem csak az ágyban. De ott a leginkább. Tudták, látták, hogy hatással vannak rám, hogy vonzónak találom őket, és ennek hangot is adok, és érzik is. Ami pedig a szexet illeti, a keménység fontosabb a méretnél, ezt tanultam meg tőlük, és azzal nem volt bajom sosem.
6/28 anonim válasza:
Szia 5-ös!
Ilyen pöttömjankóval nem lehet nagy cirkuszt csinálni,ugye tudod?
22L
7/28 anonim válasza:
Mert ez egy jelentéktelen semmiség a többi harminc egyébb dologhoz képest, amiből egy társkapcsolat összeáll.
8/28 anonim válasza:
Kis farkú haverom egy tág nővel volt. Öklözni lehetett a nőt olyan tág volt. Mit sem ér oda egy 29 cm farok sem. Volt minden, mai napig össze járnak.
9/28 anonim válasza:
Szerintem sokan keresnek. Akárhogy hazudnak maguknak a kisfaszúak, 12 centivel nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!