Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek kisfarkú a párja! Ma már korlátlan lehetőségeitek vannak partnert találni. Miért nem kerestek inkább egy anatómiailag normális férfit, akivel élvezitek a szexet?
#6, nem tudom, hogy mekkora a nagy cirkusz, én elégedett vagyok azzal, amekkorát tapasztalok.
#9, én nem hazudok magamnak, talán azok a nők hazudtak és hazudnak nekem, akik sok évig velem voltak. ;-) (Nem, senki sem hazudott.) Nem irígylem tőletek a gyönyört, amit a nektek szükséges méretű fasszal élveztek, mert én is élvezem, amit adok és kapok, a nőim is. Szerintem ugyanannyira, mint ti.
Most így őszintén kérdezem itt mindenkitől:
Mi számít szerintetek akkor nagynak? 19cm?
13
A 9. hozzászóló férfi.
Szívesen.
Számomra az diszkreditálja, hogy - függetlenül attól, hogy a saját tapasztalatom alapján nincsen igaza a 9. hozzászólónak - abból a véleményéből, hogy szerinte "nem lehet mit kezdeni" egy 12 cm-es pénisszel, még nem következik sem az, hogy semmi más nem érdekli, sem az, hogy lelki szegény, sem az, hogy másban keresi a hibát.
"kedves 15. hozzászóló, aki egy kisfaszú férfi"
A nememet sem sikerült eltalálnod.
19cm az nagy?
Vastagság: 13,5cm körbe centivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!