Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok volt már olyan,hog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok volt már olyan,hogy belétek szeretett az egyik kuncsaftotok ha igen lett belőle kapcsolat?

Figyelt kérdés

Most mindegy h komoly vagy laza es hosszú vagy rövidtávú kapcsolat lett e.

Az érdekel h volt egyáltalán valami kapcsolat?

2022. okt. 3. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk én alapból kételkedem abban, hogy ide valóban írnak rosszlányok, de minden lehet.
2022. okt. 3. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Tehát az a kérdés, hogy üzleti kapcsolatból lehet-e romantikus kapcsolat? Nos, mivel ő a kuncsaftjából él, nem igazán érdeke, hogy ez megtörténjen.
2022. okt. 3. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Ha a lány habarodik a hapsiba, akkor talán. Mondjuk ez sem egyszerű, mert a férfi lehet tényleg csak dugni akar és nem is tekinti többnek a nőt. Attól, mert valaki alapvetően nem idióta és kedves, még nem jelenti azt, hogy érzelmileg is közeledik egy nő felé, szimplán csak normális ember, aki kielégíti az igényeit és ehhez is kell neki egyfajta ráhangolódás, amit úgy termet meg, hogy nem droidként viselkedik a nővel. Ha ezt egy nő közeledésnek érzékeli, akkor ott bizony erősen megkérdőjelezhető az adott lány érzelmi érettsége.
2022. okt. 3. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
volt
2022. okt. 4. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Volt
2022. okt. 11. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
#5 mondod ezt úgy, hogy te szexmunkás vagy?
2022. okt. 11. 18:52
 7/9 TBalazs96 válasza:
68%
Visszajáró vendégként szoktam menni egy lányhoz aki a férjét így ismerte meg. Mai napig együtt vannak. Persze a lány még dolgozik. Aki a szexet el tudja választani az érzelmektől azoknál ez nem probléma.
2022. nov. 9. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolom most majd mindenki idiótának néz, ( és lehet igazuk is van) nálam a fordítottja esett meg, én szerettem bele egy lányba akinek visszajárósa voltam. Közel kerültünk egymáshoz, de végül kapcsolat nem lett.
2023. ápr. 25. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Balfsz vagy utsó.
2023. ápr. 25. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!