Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, nektek eddig milyen testrészetek lett már spermás?
Figyelt kérdés
Pl.: Kéz? Száj? Cici?
Aki ki szokta verni vagy szokott szopni, általában hova szoktad engedni, hogy élvezzen a pasi?
tegnap 16:55
2/9 anonim válasza:
Amikor még az voltam, eleinte csak a kezem. Aztán ahogy szépen lassan fejlődött a kapcsolat, jött sorba minden. Utolsó testrész a szám volt, aztán már megtörtént aminek meg kellett történnie.
3/9 anonim válasza:
Mivel egyáltalán nem voltam még férfival, semmilyen formában, így semelyik testrészem sem.
5/9 anonim válasza:
Anno mikor szűz voltam
És kapcsolatom lett akkor a kezem a szám ,gyomrom bár az belsőszerv
Arcom
Cicim
6/9 anonim válasza:
Az a nő, aki férfival volt, az már nem szűz. A szűz az a nő, aki érintetlen.
Erkölcsileg az a nő sem szűz, aki "csak" kézzel, szájjal, lábbal vagy mellekkel vagy szép szavakkal elégíti ki a partnereit.
7/9 anonim válasza:
#6. Tehát ha kiverem a barátom farkát, akkor már nem vagyok szűz?
Ha így nézzük, akkor szerintem a most még szűznek gondolt lányok 80%-át elvesztettük. Szerintem, ha hímvesszővel behatolnak a nő hüvelyébe, akkor veszíti el szüzességét. 18l
9/9 anonim válasza:
kezem, combom, hasam, de jutott már belőle az arcomra is valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!