Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik az ellenkező nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az ellenkező nem legszexibb testrésze, ami beindítja a vágyat?

Figyelt kérdés

okt. 26. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem férfiakon a tarkó, nyak a legvonzóbb
okt. 27. 00:02
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Férfin a kéz. Mindent elárul.
okt. 27. 00:38
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
A mutatóujj, amin a pasi a BMW kulcsát pörgeti.
okt. 27. 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Hmmm utolsó… most elképzeltem. Mindjárt leesik rólam a bugyi miközben elképzelem, ahogyan pörgeti az ujján a BMW-je kulcsát, amiben aztán jól megdug…;)
okt. 27. 01:39
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
A szeme
okt. 27. 02:21
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Az arca.
okt. 27. 02:33
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Nálam az arc, a szem, a lábfej.
okt. 27. 04:16
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
A punci.
okt. 27. 04:19
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Az álló farka, amin bank kártyával egyensúlyoz.

Közben mondja, hogy : "Gyere, Baby! Ahány percet bírod, annyi napi használhatod a kártyám!"

🤣🤣🤣

Kérdésre a válasz: sportos felsőtest+ álló farok

okt. 27. 05:54
 10/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem igazán tudok egy olyan testrészt se említeni amit ha meglátok arra ráizgulok. Nekem az egész kell. Másrészt akár a mellbimbók és emlőudvar is nagyon szexis, ha fel vannak izgatva. De egy punci se feltétlen szexi csak úgy nyugalomban. Az arcot is említettem, nem mindegy hogy rám mosolyog éppen, vagy unott macska kifejezéssel mered.

Ha mégis ki kéne valamit emelni, akkor az a csikló lenne mikor jól meg van duzzadva.

"Sportos felsőtest"

Aztán más helyeken meg azért cikizik a pasikat, ha a lábuk kevésbé edzett mint a karjuk. Itt megjegyzendő, hogy például a vádli vastagsága nagyon erősen genetikai faktor. Kb mint csajoknál a mellméret.

okt. 27. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!