Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mi a baj a kis mérettel? Igaz, hogy élvezhetetlen és semmire nem jó a szexben a kis pénisz? Az enyém is kicsi, és nagyon szomorú vagyok, hogy emiatt nem tehetek boldoggá egy nőt sem, és nem lehet soha egy szerető és hűséges társam.
Sokat olvasom az oldalt, és teljesen kétségbe vagyok esve. Igaz, amit sokan írnak itt, hogy a kis pénisz teljesen használhatatlan, és nem okoz élvezetet a nőknek? Hogy lehet ezt kisfarkú férfiként feldolgozni? Hogy lehet így ismerkedni, normális életet élni? Akinek kicsi, az tényleg magányra vagy megcsalásra van kárhoztatva? Az ilyen válaszokat valóban nők írják, és ez a teljes igazság? Egy kis méretű férfi jobban teszi, ha remeteként él, vagy végez magával?
Elsősorban nők és sorstárs férfiak válaszai érdekelnek, mert ők vannak tisztában a valódi helyzettel.
mi számít neeked kicsinek? mert itt soknaka 15 cm is az, ami számomra tökéletes
N
Hát 1 ujjal is lehet orgazmust okozni...
Nem tudom hogy a kB 17 cm kicsi e sose mondott rá 1 nő se semmit.
Volt aki a hátam kaparta meg volt aki nem.
Kb ennyi tapasztalatom van.
Azért pár csajt próbálj megdugni mielőtt remete akarsz lenni.
Nem kell elhinni minden f.szságot amit az interneten olvasol.
Minden nőnek más és más méret az ideális. A 15 cm nem kicsi, amit az előttem szóló írt, ezt felejtsük már el. 😃
Olyat keress, akinek megfelel a méreted, ennyi.
4
Te elhiszed, hogy a 15 centi az átlag? :D Jó nagy madár lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!