Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is szokott masztirbálni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szokott masztirbálni, ha szomorú?

Figyelt kérdés

Lehet fura a kérdés, de teljesen komoly. Ma elég rossz passzban vagyok lelkileg és kis túlzással egész nap masztiztam. Nem mintha jobban érezném magam tőle, de valahogy késztetést éreztem rá. Már kicsit fáj is a csiklóm miatta.

Másnál is előfordul, hogy ha magányos vagy szomorú, esetleg rossz napja van, akkor többször masztirbál egymás után vagy az átlagnál többet csinálja aznap? Vagy én vagyok nyomi?

2022. jan. 26. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Igen, én is szoktam, örömet szerzek így magamnak, meg én speciel romantikus filmeket nézek, meg iszok is, nehéz az élet, főleg nőként
2022. jan. 26. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
#1: Ah ezt nagyon át tudom érezni. Én is szoktam inni 1-2 pohár bort, meg veszek egy nagyobb fürdőt is és filmezgetek. Ha van kedved beszélgetni kicsit, vevő vagyok rá
2022. jan. 26. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
1-es hany eves vagy? Nem irok privatot, amiatt kerdezem, hogy ezt a szitut egy 20 eves lannyal vagy egy elvalt 50-es novel kepzeljuk el?
2022. jan. 26. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, huszon éves nő, elragandnak sokszor az érzelmek, ennyiről van csak szó…
2022. jan. 26. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Én kipróbáltam egyszer, de aztán láttam megannyi kis élet álmait szétfolyni egy papírzsepin és ettől bűntudatom lett és depresszióm. Azóta soha, csak amikor vidám vagyok.
2022. jan. 26. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
"főleg nőként" -Ez hatalmas xd
2022. febr. 2. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!