Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek szomorú amiatt hogy egy lánynak sem akar engem megismerni?
Más fiúkért több lány is küzd egyszerre. Meg 15 évesen már dugnak én meg egyedül vagyok még mindig.
Olyan igazságtalan ez...
"... egy lánynak sem akar engem ..."! Teljesen világos!
Értjük a lányokat!
Sehogy. Ez egész életedre kihatással lesz. Fiatalon is gáz, de idősebb korban amikor felfogod hogy soha nem fogsz szép , jó testű fiatal nőhöz érni és hogy a max egy elhasznált dagadt öreg nő lesz, na akkor fogsz összeroppani.
Depresszió, személyiség zavar, mentális összeomlás, pszichiátria zavarok, kórház.
Nem tudom hány éves vagy de amint tudsz menj orvoshoz, pszichiátriára , különben később sokkal súlyosabb lesz az állapotod.
Saját tapasztalat....
#6 de csak ők tudnak segíteni,
Fel nyitja a szemét hogy mi miért van. Hogy mit kell megpróbálni hogy sikerüljön
Erős képzavar.
Nem ismerek olyan pasit akiért küzdenek nők.
Egyet se.
Lehet, hogy van ilyen, se nem általános.
#9 Már hogyne küzdenének.:)
Ha kell hegyeket mozdítanak meg, hogy megszerezzék a faszit. Ha szerelmes a nő, akkor nincs akadály! Na meg hát a felső körökből fog válogatni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!