Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Néztétek már végig ahogy egy lány maszturbál? Hogy történt az eset?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 07:55
1/9 anonim válasza:
mostohahugom is csinálta előttem és több csajom is
2/9 anonim válasza:
Nekem valamikor a pasim kéri, hogy masztizzak előtte. :-)
3/9 anonim válasza:
Az én barátom is rendszeresen kéri. Tetszik neki.
4/9 anonim válasza:
Nekem valahogy sose csinálta előttem az exem. Pedig én is végig nézném.
5/9 anonim válasza:
Több ilyen próbálkozás volt az évek alatt, de mindig az lett belőle, hogy nyalni kezdtem. Jobb az ha én csinálom, mivel egyedül bármikor csinálhatja. Az egyik barátnőm (illetve szeretőm) esetében volt egy extra momentum egyszer, amikor az autópályán kellett egy pihenőig mennem, s addig bizony már majdnem orgazmusig jutott. De a befejezés az enyém lett. De ilyenkor azért én sem maradok töltött tárral.
45F
6/9 anonim válasza:
barátnőm szokott előttem. nagyon szexi, kozben én is csinálom magamnak. nagyon nehéz megállni, hogy ne legyen belőle szex. irtó szexi látni
7/9 anonim válasza:
Online láttam egy-két alkalommal. De imádom, nagyon fel tud izgatni.
8/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, és nagyon izgatónak találom.
47f.
9/9 anonim válasza:
Baratnommel egyutt csinaltuk egymas elott. En fiu o lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!